Ne vedem la Sibiu!

Da, sâmbăta viitoare, pe 5 decembrie mă duc la Sibiu. Am două bucurii: îmi revăd oraşul copilăriei, iar fotografia de mai jos se va regăsi în expoziţia anuală de grup a membrilor site-ului www.badorgood.com .

Expoziţia amintită anterior face parte din „Întâlnirile off-line” ale badorgood.com, anul acesta fiind a doua ediţie. Tema aleasă anul acesta e „Deconectaţi” de la orice formă de tehnologie, monitoare, laptopuri, tv etc. şi să ne uităm la cele mai bune fotografii, să bem un pahar de vin şi să zâmbim. Locul de desfăşurare a evenimentului este Sala Hubertus din Piaţa Mică, la subsolul Bisericii Catolice.

Vor fi expuse aprox. 40 de fotografii care se încadrează în această temă, fotografii ce aparţin membrilor comunităţii badorgood. Pe lângă vernisaul expoziţiei, vor mai fi proiecţii foto, o masă rotundă şi prezentări ale mai multor fotografi români, mai mult sau mai puţin cunoscuţi, printre care şi Cosmin Bumbuţ, unul dintre cei mai apreciaţi fotografi din ţară. Cu această ocazie, Bumbuţ va prezenta primul număr al revistei „Punctum”, o publicaţie nouă în domeniu, care se găseşte din 25 noiembrie în librăriile Cărtureşti.

Revenind la fotografia pe care o voi expune în această expoziţie, ea face parte dintr-un set publicat în luna septembrie. Întregul fotoreportaj îl puteţi revedea aici (badorgood) sau aici (blog). Pe lângă fotografiile ce apar în setul principal, am mai postat ulterior un cadru care încheie povestea prezentată prin celelalte cadre.

Ne vedem la Sibiu! 😉

Reclame

About andreibalint

www.andreibalint.ro
Acest articol a fost publicat în expozitii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

One Response to Ne vedem la Sibiu!

  1. Pingback: “Deconectaţi” la Braşov « Andrei Balint photography

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s